Amónium, jedlá sóda
Najpredávanejšie
Kód: 2300600
Nanolab Prášok jedlej sódy 1 kg
Skladom > 5 ks
3.73 EUR
3.73EUR/1kg
Levný a všestranný pomocník pro ekologickou domácnost. Jedlá soda je skvělým a univerzálním čističem, pohlcovačem pachů či mastnoty. Oceníte ji prakticky v každém koutě Vaší domácnosti, například při praní nebo ústní hygieně. Má mnoho názvů: bikarbonát sodný, hydrogenuhličitan sodný, zažívací soda, pečicí soda (kypřicí prášek) či jedlá s
Kód: 2210132
Vitar Sóda v prášku na pálenie záhy, žalúdočný tlak a pocit plnosti doplnok stravy 100 g
Skladom 2 ks
2.74 EUR
27.4EUR/1kg
Vitar Soda je sóda bikarbóna vo forme prášku, ktorá sa používa ako tradičný liek proti páleniu záhy, tlaku v žalúdku a na pocit sýtosti.Hydrogenuhličitan sodný alebo jedlá sóda (sóda bikarbóna) je biely prášok s alkalickým účinkom. hydrogenuhličitan sodný sa používa ako súčasť práškov do pečiva a šumivých nápojov, na neutralizáciu usadzov
Kód: 1902053
Vitar Sóda tablety proti páleniu záhy, tlaku žalúdka a pri pocite plnosti 150 kusov
Skladom 2 ks
3.24 EUR
0.02EUR/1ks
Vitar Soda je jedlá sóda vo forme tabliet, ktorá sa používa ako tradičný prostriedok pri pálení záhy, tlaku žalúdka a pri pocite plnosti.Balenie obsahuje 150 kusov tabliet v plastovej dóze so skrutkovacím uzáverom.Výživový doplnok.Sóda spoľahlivo neutralizuje kyseliny v žalúdku pri ťažko stráviteľných jedlách alebo nadmernom požití alkoho
Kód: 1601714
Kávové výrobky Jedlá sóda, hydrogenuhličitan sodný, sóda bikarbóna 50 g
Skladom > 5 ks
0.25 EUR
5EUR/1kg
Všestranný pomocník pre domácnosť - na prípravu šumivých nápojov, kyprenie cesta, zmäkčenie vody , ai.Hydrogénuhličitan sodný alebo jedlá sóda (sóda bicarbona) je biely prášok so zásaditým účinkom. Hydrogénuhličitan sodný sa používa ako súčasť kypriacich práškov do pečiva a šumivých práškov do nápojov, na neutralizáciu poleptania kyselino
Kód: 03676
Proxim Cukrárske droždie amónium 100 g
Skladom > 5 ks
0.98 EUR
9.8EUR/1kg
Najčastejšie sa cukrárske droždie používa pri výrobe perníčkov, sušienok či rakvičiek.Cukrárske droždie sa pri vyšších teplotách (pri pečení) mení v plyn, ktorý cesto kyprí.Cesto je ihneď vhodné na spracovanie, môžete ho však pripraviť aj vopred a uchovať v chlade.Pri príprave dbajte, aby aj ostatné suroviny boli chladné.Cukrárske droždie